Vi bruger cookies

Ved at benytte mejeri.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Portræt » Virksomhedsportræt

Smagen af historie

Hos Hansens Flødeis fremstiller man is som i de gode gamle dage.

06. apr 2017

Styr på detaljen

Kvalitet er alfa og omega på verdens største smørmejeri, Holstebro Mejeri. Her bliver produkterne kontrolleret 15 gange, inden de får lov at forlade mejeriet.

12. jan 2017

Det sønderjyske mejeribord

Mange forskellige mælketyper og rigtig mange forskellige produkter fylder Naturmælks mejeri til bristepunktet. En udvidelse er på vej, og det samme er eksporten af ost til Tyskland.

07. okt 2016

Det store nat-puslespil

Timerne fra kl. 22 til 04.30 er de absolut mest travle på Hobro Mejericenter. Her bliver varerne til cirka 900 kunder pakket og læsset på distributionsbilerne, der kører ud til butikker fra Skagen i...

07. jul 2016

Et helt nyt mejeri

Mammen Mejeri er i gang med en større fornyelse af produktionsanlægget. Inden længe kan man tage 3.000 nye kvadratmeter i brug.

19. apr 2016

Vi tager et skridt ad gangen

Hos Mammen Mejerierne er man langt fra færdig med at ekspandere og modernisere. Men det skal foregå i et fornuftigt tempo, siger direktør Lars Staunsbæk

19. apr 2016

Til: Julebordet Fra: Korsvej Mejeri

JULEKLASSIKER På Korsvej Mejeri er det i øjeblikket højsæson for de dekorerede flødeoste med ca. 28 pct. fedt. Efter jul er det mejeriets hytteost med 1,5 pct. fedt, forbrugerne vil have.

03. dec 2015

Legeplads for fødevarevidenskab

FORSKNING DuPonts overtagelse af Danisco har styrket udviklingen af ingrediensløsninger til fødevareindustrien.

22. okt 2015